• 073 15 15 470
  • 076 62 64 090
  • info@mbbilvard.se
  • Mån - Fre: 09:00 - 18:00 (vinter 17:00)
  • Lör: 10:00 - 16:00 (vinter 15:00)
  • Ystadsvägen 8, 241 38 Eslöv

ONLINE BOKNING

Gör en bokningsförfrågan.

BOKA TID

BILTVÄTT OCH BILVÅRD

Härligt Resultat

Att tvätta sin bil själv är både tidskrävande, ansträngande och klurigt om man vill ha riktigt fint resultat. Samma resultat får du efter en snabbvisit till MB Biltvätt & Verkstad i Eslöv – utan att betala några summor att snacka om. Professionell biltvätt är helt klart något man ska unna sig om man är en människa med normal vardag och en rad andra, dagliga åtaganden som jobb, skola, familj, hem osv. Det är inte bara för att göra bilen snyggare som man tvättar den, en ren bil håller sig repfri avsevärt längre än en bil som hela tiden har grus och andra smutspartikar som ligger och skaver mot lacken. Ser man dessutom till att vaxa in bilen med jämna mellanrum så ökar skyddet ännu mer.

 

Professionell biltvätt

Långt ifrån alla lämnar in sin bil för biltvätt när det är dags för en uppfräschning. Många tvättar sina bilar hemma själva. Men med åren blir det tydligt att allt fler anser att kostnaden för en biltvätt hos en professionell är väl värt pengarna. Det går snabbt, blir strålande resultat och man själv slipper anstränga sig.

 

Hur ofta ska man tvätta bilen?

Hur ofta man väljer att lämna in sin bil på biltvätt är helt individuellt. Vissa tycker att bilen alltid ska vara ren och fräsch, och lämnar således in den för tvätt ofta, kanske en gång i veckan eller varannan vecka. För andra låter detta som en orimlig tvättplan och håller sig kanske till en gång per månad, en gång per kvartal eller så lite som bara någon gång om året. Det finns så många faktorer att räkna in. Har man sin bil i ett garage? Då blir den ju inte smutsig särskilt fort. Har man den under ett träd fullt med fåglar på en grusväg så lär behovet av en biltvätt vara avsevärt större. Sedan har givetvis den personliga preferensen en roll, hur viktigt är det för en att bilen är ren och fräsch? Är det viktigt så får man lämna in den för biltvätt oftare än om det känns sekundärt.